Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Motiunea De Cenzura 2018

Motiunea De Cenzura 2018

În total, ar fi vorba despre 233 de voturi, adică fix numărul necesar pentru a demite guvernul. 29 iunie 2021;pe acest canal se va incărca zilnic telejurnalul de la ora 20.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

După începerea discutării moţiunii, deputaţii şi senatorii nu îşi mai pot retrage semnăturile. Râde ciob de oală spartă. Pentru caderea guvernului dancila au votat doar 166 de senatori si deputati din totalul de 465, prin urmare, motiunea a fost respinsa si guvernul ramane in functie.

Pl X Nr 273 2018 Youtube
vizitati articolul complet aici : https://www.youtube.com/watch?v=ytpt_oBcTvU
Avem 2 stiri despre motiunea de cenzura 2019. „sansele matematice nu sunt reale. Motiune de cenzura guvern liviu dragnea psd viorica dancila pnl.

Motiunea are sanse mari sa treaca.

Opozitia este foarte apoape sa reuseasca demiterea executivului. Cine votează moțiunea de cenzură. În acest moment, calculele arată că psd se bazează pe votul propriilor parlamentari, 193 la număr, pe cele 24 de voturi ale pro românia, 7 voturi de la alde și 9 voturi de la ppusl.

Moţiunea de cenzură împotriva guvernului dăncilă a fost respinsă de parlament, deoarece nu au fost exprimate suficiente voturi. Va prezentam mai jos ce presupune textul motiunii de cenzura. Fostul presedinte traian basescu a anuntat ca partidul miscarea populara va vota pentru motiunea de cenzura la adresa guvernului dancila, fara sa fie nevoie ca cineva sa negocieze cu formatiunea sa, dar nu crede ca actiunea va avea succes.„o votam si daca nu are sansa de reusita, ca doar nu o sa votam cu dancila.

Filmul Moţiunii De Cenzură Guvernul Dăncilă Demis La Diferenţă De 5 Voturi Stirileprotv Ro
vizitati articolul complet aici : https://stirileprotv.ro/stiri/politic/motiunea-de-cenzura-votata-azi-ce-sanse-are-opozitia-sa-dea-jos-guvernul-dancila.html
Moțiunea de cenzură a picat. După începerea discutării moţiunii, deputaţii şi senatorii nu îşi mai pot retrage semnăturile. Cătălin drulă rămâne ministrul transporturilor.

Motiunea de cenzura intitulata ajunge!

Avem 580 stiri despre motiune de cenzura. Ordinea de zi este votata electronic, sistemul aratand ca in sala sunt prezenti 79 de parlamentari din totalul de 465 (136 senatori si 329 deputati). Pentru a fi la curent cu.

Motiunea de cenzura va fi votata marti, in plenul reunit al parlamentului. Motiunea de cenzura intitulata de psd „romania esuata. Cine votează moțiunea de cenzură.

Viorica Dăncilă Nu Am Absolut Nicio Emoţie Legată De Moţiunea De Cenzură
vizitati articolul complet aici : https://www.romaniatv.net/viorica-dancila-nu-am-absolut-nicio-emotie-legata-de-motiunea-de-cenzura_451050.html
Avem 2 stiri despre motiunea de cenzura 2019. Moțiunea de cenzură depusă de pnl și usr a cazut. Pentru a fi la curent cu.

Cătălin drulă rămâne ministrul transporturilor.

Motiunea de cenzura intitulata de psd „romania esuata. Motiunea de cenzura a fost respinsa. Citeste acum toate articole despre motiunea de cenzura 2019 pe digi24.ro

Posting Komentar untuk "Motiunea De Cenzura 2018"